Referat: IK Oden - Kungsör BK

Omstart i futsalserien efter juluppehållet.
Det kändes som att flera var ringrostiga för vi fick inte igång något ordnat spel.
Visserligen gjorde vi 1-0 genom Jonte R tidigt i matchen.
Men sen slarvar vi och försöker dribbla oss ur Kungsörs höga press vilket straffades med bolltapp och 1-1.
Även 1-2 var onödigt, en inspark för Oden som vi la mitt in i banan till deras spelare som klev fram och gjorde mål.
Sedan höjde vi oss i slutet av första och Antons kvitteringsmål var en läckerhet, hårt skott i högra krysset!

Andra halvlek blev sämre från vår sida, vi hade svårt mot Kungsörs höga press och tappade mycket boll i uppspelsfasen. De gjorde 2-3 tidigt, egentligen en felträff som blev till en perfekt passning till en omarkerad spelare vid vänstra stolpen som bara hade att lägga in bollen i tomt mål.
Därefter skapade vi en hel del chanser men vi bommade grovt flera gånger med öppet mål, här måste det vara mer distinkt!
Detta straffades genom att Kungsör kunde utöka sin ledning till 2-4.
Vi flyttade upp i ännu högre press sista 4-5 minuterna vilket gav en del chanser: Rasmus, Kevin och Jonte R hade alla bra lägen utan att kunna sätta in bollen i mål.
Kungsör gjorde även 2-5 på en kontring i matchens sista sekund men det var av akademisk betydelse.

1:a halvlek
1-0 Oden genom Jonathan Radvogin (assist Hampus)
1-1 Kungsör
1-2 Kungsör
2-2 Oden genom Anton Strömberg (assist Peter F)
Kungsör: Lagkapten

Matchens Lirare: Joakim, målvakt gjorde 15 räddningar och höll siffrorna nere för oss.